honlap szövegezés

értékesítés a szavak erejével

Ritkaság számba megy az olyan webes szakember, aki egyszerre képes felépíteni és fejleszteni a honlapodat, keresőoptimalizált webszöveggel ellátni és a későbbiekben még tartalmat is gyártani rá. Már, ha egyáltalán létezik ilyen. De biztos, hogy érdemes mindent egy emberre hagynod?

Néha a hajamat tépem az olyan álláshirdetések láttán, ahol marketing managert keresnek rendezvények lebonyolítására, online marketinges feladatok elvégzésére, POS anyagok elkészítésének koordinálására, aki azért mellékesen tud bánni a Photoshoppal, InDesignnal, egy kicsit videót is tud vágni, ja és persze nem idegen számára a WordPress, az alapvető HTML kódolás és a szuvidált kacsa elkészítése sem. Ez kicsit olyan, mintha egy fogorvost megkérnél, délutánonként ugorjon már be néhány szívsebészeti beavatkozásra. Azt azért megnézném!

A szöveg maradjon meg a szövegírónak

Teljes mértékben átérzem a problémád, amikor szeretnéd, hogy egy kötelező feladaton legyünk minél hamarabb túl és lehetőleg ezzel kapcsolatban csak egy emberrel kelljen kontaktálni. De azt is látni kell, hogy aki sok mindenhez ért, az egyikben sem lesz igazán profi. Ezért nagyon fontos, hogy a webdizájner építse fel a honlapodat, a szövegíró pedig adjon hozzá megfelelő szöveget. Nem érdemes keverni a kettőt, mert annak nem lesz professzionális érzése. És célravezető sem lesz.

Ha szerernéd, hogy egyedi, keresőoptimalizált szöveggel felvértezett honlapod legyen, akkor bátran keress meg!

Fotó forrás: Howard Bouchevereau / Unsplash

webszöveget szeretnék!